Vijesti Crna kronika

NEUGODNO ISKUSTVO

NEPOZNATI MUŠKARAC POKUŠAO NAMAMITI DJEČAKA (12) U KOMBI Policija obavila razgovor s majkom, ističu kako je teško procijeniti radi li se o pokušaju otmice! 

NEUGODNO ISKUSTVO

Članica Facebook-grupe "Mame iz Dubrovnika" objavila je post kojim je istaknula što se danas dogodilo njezinom 12-godišnjem sinu u Župi dubrovačkoj. 

- Sin mi se vratio iz Lidla, čekao je autobus na kružnom toku i dok je čekao bus zaustavio se bijeli kombi sa zatamnjenim staklima, otvorio prozor, a unutra je bio čovjek s kapuljačom na glavi i tamnim naočalama. Pitao ga je ideš li do Župe, na što je mali rekao kako je u Župi pa je ovaj rekao kako ide do Plata i pitao ga želi li s njime. Kad je dječak rekao da ne želi, pitao ga je gdje ide na što mu je rekao da ga to nije briga. Nakon toga mu je muškarac rekao da dođe do njega da ga nešto pita što je maloga prepalo i počeo je trčati, a ovaj je dao gas i otišao. Strašno je što je nedjelja i nigdje nema nikoga, tu i tamo prođe koji auto. Pa eto pripazite i upozorite djecu jer mene je ovo užasnulo. Znam da mi sin nema smisla za dramu i teatralnost, a meni ovo ne djeluje bezopasno i nevino, stoji u objavi.

Iz PU dubrovačko-neretvanske potvrdili su kako su zaprimili dojavu, obaviješteni su svi policijski službenici na terenu te je obavljen razgovor s majkom dječaka. Međutim, isto tako napominju kako je u ovom trenutku na temelju raspoloživih informacija teško procijeniti radi li se zaista o pokušaju otmice s obzirom da osim ove, nisu zaprimili nikakvu sličnu dojavu. Istovremeno, mole građane da ukoliko bilo što slično primijete ili ukoliko imaju bilo kakvu korisnu informaciju, da je odmah proslijede najbližoj policijskoj postaji. Dv

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Južina malo udarila u glavu 

Južina malo udarila u glavu 
Vožnja u krivom smjeru jedan je od ozbiljnijih prometnih prekršaja koji može opasno ugroziti sudionike u prometu...
Južina malo udarila u glavu