Vijesti Crna kronika

OSUMNJIČENI JE OMETAO ISTRAGU I UTJECAO NA SVJEDOKE

DRŽAVNO ODVJETNIŠTVO PODIGLO OPTUŽNICU 27-godišnjak osumnjičen za silovanje 20-godišnjakinje, neovlašteno snimanje i prisluškivanje

OSUMNJIČENI JE OMETAO ISTRAGU I UTJECAO NA SVJEDOKE

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku nakon provedene istrage podiglo je optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1991.) zbog počinjenja kaznenih djela silovanja i neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja krajem srpnja 2017. godine u Konavlima.

Okrivljenika se tereti da je 29. srpnja 2017. na području Dubrovačko-neretvanske županije, u nakani da sa ženskom osobom (1998.) protiv njene volje ima spolni odnos, uz primjenu sile svladao njen otpor i počinio navedeno kazneno djelo, te neposredno potom, neovlašteno i bez njenog odobrenja snimao mobilnim telefonskim aparatom njihov razgovor – ističu iz ŽDO-a u Dubrovniku.

Županijsko državno odvjetništvo u Dubrovniku istragu je pokrenulo početkom kolovoza prošle godine, kad je 27 godišnjak bio osumnjičen za silovanje 20-godišnjakinje na području Konavala, a zbog utjecanja na svjedoke određen mu je jednomjesečni pritvor. 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Južina malo udarila u glavu 

Južina malo udarila u glavu 
Vožnja u krivom smjeru jedan je od ozbiljnijih prometnih prekršaja koji može opasno ugroziti sudionike u prometu...
Južina malo udarila u glavu