StoryEditorOCM
Crna kronikaIZ POLICIJSKE UPRAVE DUBROVAČKO-NERETVANSKE

Kod 19-godišnjaka na Mljetu pronađena marihuana

Piše dv
22. siječnja 2018. - 13:05

Tijekom proteklog vikanda policijski službenici su devet osoba zatekli u neovlaštenom posjedu droga. Radi se o četvero hrvatskih državljana, dvoje državljana BiH, te po jednom državljaninu Albanije, Kosova i Crne Gore, a u najvećem broju slučajeva zaplijenjene su tablete koje se nalaze na popisu droga i marihuana, navodi se u priopćenju Policijse uprave Dubrovačko-neretvanske. Izdvajaju slučaj zapljene 13,5 g marihuane koja je pronađena kod 19-godišnjaka u nedjelju, 21. siječnja, u popodnevnim satima u ugostiteljskom objektu na otoku Mljetu. Sva pronađena droga je uz potvrdu oduzeta, a osobe kod kojih je pronađena prekršajno su sankcionirane.
U proteklom tjednu na području PU dubrovačko-neretvanske zabilježeno je sedam prometnih nesreća od kojih tri s ozlijeđenim osobama u kojima su četiri osobe lakše ozlijeđene, dok su s materijalnom štetom zabilježene četiri prometne nesreće.
Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 476 represivnih mjera od toga 159 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 39 mjera poduzetih zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 86 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa i 23 mjere poduzete prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

19. travanj 2024 03:05