Vijesti Crna kronika

ADRIJAN VUKSANOVIĆ

INCIDENT U CRNOJ GORI Automobilom se zaletili na hrvatskog zastupnika

ADRIJAN VUKSANOVIĆ

Zastupnik Hrvatske građanske inicijative (HGI) u Skupštini Crne Gore Adrijan Vuksanović u petak navečer je doživio pravu neugodnost dok je s prijateljima šetao tivatskom rivom. Kako tvrdi Vuksanović, na njega se velikom brzinom zaletio automobil, a samo brzom reakcijom je izbjegnuta tragedija.

Napad se dogodio oko 23:15 na rivi u Donjoj Lastvi, a prema riječima Vuksanovića, vozilo se kretalo polako, te je ubrzalo kad su ga primjetili. 'Prvo sam pomislio da se neko šali, da je to neko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam, međutim, da se okrenem i vidim broj tablica”, pojasnio je Vuksanović u izjavi za medije, te dodao da su u automobilu metalik sive boje bile tri osobe koje su mu nešto i dobacile.

Vuksanović je u prijavi policiji tražio da nadležni otkriju je li to bila prijetnja upućena direktno njemu ili su to uradile osobe u alkoliziranom stanju. Do zaključenja ovog broja Vuksanović se nije javio za izjavu. Tivatska policija je, međutim, desetak minuta nakon prijave pronašla vozilo, te vozača S.R. iz Tivta koji je u informativnom razgovoru u prostorijama tivatske policije negirao sve Vuksanoviće navode, a isto je ponovio i suvozač V.S. Tužilaštvo u Kotoru je nakon izjava ocijenilo da nema elemenata kaznenog djela.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Đe si?

Đe si?
Objektivu Dubrovačkog vjesnika ne može promaći šetač Uvalom. Nakon jutarnje, donosimo i poslijepodnevnu špicu i ...
Đe si?