Vijesti Crna kronika

UMAKLA POLICIJI PA SLAVILA NOVU U DUBROVNIKU

Tko je crnogorska slikarica kojoj su u kući našli arsenal oružja?

UMAKLA POLICIJI PA SLAVILA NOVU U DUBROVNIKU

Krajem prošle godine policija crnogorskog primorskog grada Bara dobila je ozbiljna “operativna saznanja” da njihova sumještanka Danijela Kisić Petrović namjerava likvidirati najmanje jednu osobu. Riječ je o osebujnoj Baranki, amaterskoj slikarici i poduzetnici koja je policiji otprije poznata, piše Jutarnji.

Kada su 17. prosinca banuli u kuću koju u barskom predgrađu Tomba, u ulici Mirovica, 65-godišnja Danijela dijeli sa sinom Kristoforom (30), specijalni policajci imali su što vidjeti. Čini se kako se slikarica pripremala za rat, a ne samo za običnu likvidaciju, jer joj je u kući pronađen pravi arsenal vatrenog oružja. Specijalci su tako u Mirovici pronašli i zaplijenili automatski pištolj Heckler s dva okvira puna municije, automatski pištolj “škorpion” s tri puna okvira, revolver nepoznate marke u kojem je spremno bilo sedam metaka te više od dvije tisuće komada različitog streljiva za pištolje.

Od ostale opreme, 65-godišnjakinja je imala plinski pištolj, lisičine, kapu fantomku i pribor za čišćenje oružja, a u kući su pronađena i četiri pečata za koje se sumnja da su krivotvoreni. Pretražena je i druga nekretnina koju posjeduje u blizini, no ona je bila “čista”. Više pročitajte OVDJE.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Sutra bez vode...

Sutra bez vode...
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži, sutra, 23. siječnja, bez vode će biti stanovnici u Getaldićevoj ulici, od 9 ...
Sutra bez vode...