StoryEditorOCM
Crna kronikaUMAKLA POLICIJI PA SLAVILA NOVU U DUBROVNIKU

Tko je crnogorska slikarica kojoj su u kući našli arsenal oružja?

Piše DV/JL
8. siječnja 2018. - 10:05

Krajem prošle godine policija crnogorskog primorskog grada Bara dobila je ozbiljna “operativna saznanja” da njihova sumještanka Danijela Kisić Petrović namjerava likvidirati najmanje jednu osobu. Riječ je o osebujnoj Baranki, amaterskoj slikarici i poduzetnici koja je policiji otprije poznata, piše Jutarnji.

Kada su 17. prosinca banuli u kuću koju u barskom predgrađu Tomba, u ulici Mirovica, 65-godišnja Danijela dijeli sa sinom Kristoforom (30), specijalni policajci imali su što vidjeti. Čini se kako se slikarica pripremala za rat, a ne samo za običnu likvidaciju, jer joj je u kući pronađen pravi arsenal vatrenog oružja. Specijalci su tako u Mirovici pronašli i zaplijenili automatski pištolj Heckler s dva okvira puna municije, automatski pištolj “škorpion” s tri puna okvira, revolver nepoznate marke u kojem je spremno bilo sedam metaka te više od dvije tisuće komada različitog streljiva za pištolje.

Od ostale opreme, 65-godišnjakinja je imala plinski pištolj, lisičine, kapu fantomku i pribor za čišćenje oružja, a u kući su pronađena i četiri pečata za koje se sumnja da su krivotvoreni. Pretražena je i druga nekretnina koju posjeduje u blizini, no ona je bila “čista”. Više pročitajte OVDJE.

20. travanj 2024 14:50