StoryEditorOCM
Crna kronikaIZVJEŠĆE POLICIJSKE UPRAVE DUBROVAČKO-NERETVANSKE

Ukrao novac iz ugostiteljskog objekta i zadobio ozljede

Piše dv
2. siječnja 2018. - 12:28

U ranim jutarnjim satima prvog dana 2018. godine počinjena je provalna krađa u ugostiteljskom objektu u Grudi, kojom prilikom je otuđen novac. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je počinitelj 18-godišnjak koji je prilikom počinjena kaznenog djela zadobio ozljede, navodi se u izvješću Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Tijekom vikenda dubrovačko-neretvanska PU je prekršajno sankcionirala po Zakonu o suzbijanju droga tri hrvatska i dva strana državljanina, kod kojih je pronađeno ukupno 4,25 grama marihuane i 0,38 grama kokaina.

U proteklom tjednu na području Policijske uprave zabilježeno 18 prometnih nesreća od kojih 7 s ozlijeđenim osobama u kojima su 2 osobe teže, a 15 lakše ozlijeđenih dok je 11 prometnih nesreće zabilježeno s materijalnom štetom. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 246 represivnu mjeru od kojih 130 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine, 18 zbog nepropisnog zaustavljanja i parkiranja, 11 prekršaja zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa, 11 mjera poduzetih prema vozačima koji nisu imali upaljena dnevna ili kratka svjetla, 11 mjera poduzetih prema vozačima koji su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola i 24 prekršaja zbog nepropisnog pretjecanja, ističu iz PU dubrovačko-neretvanske.

19. travanj 2024 02:44