StoryEditorOCM
Crna kronikaSUKOB ISPRED VIP-TRGOVINE: POLICIJA POTVRDILA

Sukob je kulminacija prijetnji starijeg muškarca

28. kolovoza 2017. - 13:42

O incidentu koji se u subotu 26. kolovoza Policijska uprava dubrovačko- neretvanska potvrdila kako je do sada provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da je do tog fizičkog sukoba došlo u subotu oko 11 sati, u Vukovarskoj ulici zbog ranijih nesuglasica oko novčanog dugovanja starijeg muškarca mlađemu.

Iako to policija nije navela, neslužbeno smo doznali da su u sukobu sudjelovali Đino Kljunak (56) i Tomislav Radić (27), a kako je policija u današnjem službenom priopćenju navela "sukobu je prethodila verbalna prepirka i prijetnje 56-godišnjaka koji je, tijekom sukoba, lakše ozlijedio 27-godišnjaka upucavši ga plinskim pištoljem u predjelu prsnog koša, a pokušavajući spriječiti ozljeđivanje, mlađi muškarac udario je starijeg, nanijevši mu teške tjelesne ozljede".

Policija je priopćila kako je mlađi sudionik sukoba, naknadno, kazneno prijavio starijega za kazneno djelo prijetnje i kazneno djelo prijevare. Nakon tog događaja koji je privukao veliku pozornot sugrađana ali i tuirista koji do sada nisu znali da se i u turističkom biseru hrvatskog Jadrana puca "u sred bijela dana" osumnjičeni je 56-godišnjak uz kaznenu prijavu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje doveden pritvorskom nadzorniku dubrovačke PU koja nastavlja s daljnjim kriminalističkim istraživanjem.

25. travanj 2024 01:24