Vijesti Crna kronika

NA JADRANSKOJ MAGISTRALI KOD ZVEKOVICE

Divljački napad na dubrovačke taksiste

NA JADRANSKOJ MAGISTRALI KOD ZVEKOVICE

Prema podatcima do kojih smo došli od očevidaca koji su iz razumljivih razloga željeli ostati anoninmni, do sukoba još uvijek nepoznatih osoba i dijela članova Dubrovačkog autotaksi udruženja došlo je oko 11,30 sati na dijelu Jadranske magistrale nedaleko Zvekovice. 

Navodno, prosvjednici - odnosno sudionici kako oni kažu "spontanog okupljanja" - su se već počeli razilaziti kada je ispred vozila Boška Bože Draguna "izletjelo" kombi vozilo splitskih registracijskih oznaka i prepriječilo mu put. Iz kombija je izašlo nekoliko osoba koje su taksistu doslovce izvukle iz njegova auta i počele ga tući. Sve se odvijalo jako brzo, ali je u tom kratkom vremenu Dragun, što šakama, što nogama ipa i bejzbol palicom zadobio teške tjelesne ozljede.

Kako saznajemo, zadobio je težak višestruki prijelom potkoljenice te prebačen je u bolnicu gdje je podvrgnut operacijskom zahvatu. Dubrovački vjesnik od dijela očevidaca doznaje kako su na isti način kratko nakon ovog brutalnog premlaćivanja iz svojih autotaksi vozila izvučena još trojica taksista koji su također ozlijeđeni. 

Tešku ozljedu nosa zadobio je mladić (33), a njegov kolega (32) zadobio je ozljedu koljena, dok je četvrtom taksisti od siline zadobivenih udaraca lice puno hematoma, a lijevo oko mu je još uvijek zbog otekline poluzatvoreno.

Još se čekaju službeni rezultati policijske istrage.  

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije