StoryEditorOCM
Crna kronikaPROMETNA POLICIJA IMALA PUNE RUKE POSLA

Poginuo Slovak, teško ozlijeđena Slovakinja

10. srpnja 2017. - 13:13

Obavljajući kontrole cestovnog prometa, policija je tijekom proteklog tjedna na području krajnjeg juga Hrvatske, odnosno  Policijske uprave dubrovačko- neretvanske izrekla ukupno 628 kazni, od kojih je najviše, čak 225 kazni izrečeno zbog prekoračenja maksimalno dozvoljene brzine. Zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa izrečene su 44 kazne, zbog nepropisnog pretjecanja 73 kazne, zbog neregistriranog vozila 21 kazna, a 17 je kazni izrečeno vozačima kod kojih je utvrđeno da su vozilom upravljali pod utjecajem alkohola.

Istodobno, Prometna policija je zabilježila 33 prometne nesreće, od kojih je ona što se dogodila u subotu 8. srpnja u 22,55 sati na Jadranskoj magistrali odnosno državnoj cesti D-8 u mjestu Soline u Župi dubrovačkoj bila kobna za slovačke turiste. U toj su prometnoj nesreći sudjelovala osobna vozila slovačkih i dubrovačkih registracija, a uz smrtno stradalog Slovaka (43) dok je teže ozlijede zadobila njegova suputnica (53), također državljanka Slovačke.

Recimo i to kako je zabilježeno 16 prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama 5 osoba zadobilo teže, a 14 je osoba zadobilo samo lakše tjelesne ozljede, dok je u 16 nesreća zabilježena samo materijalna šteta.

25. travanj 2024 14:54