Vijesti Crna kronika

IZVJEŠĆE 112

U Brocama gorjelo, dva vozila sletjela s ceste

IZVJEŠĆE 112

Prema dnevnom izvešću Službe 112, jučer je dan bio ispunjen akcijama, srećom, bez teže stradalih. Ovakvi dani opominju nas da budemo oprezniji, kako u prometu, tako i u rukovanju vatrom za koju se ne kaže zaludu da je 'dobar sluga, ali loš gospodar'. Sve je počelo u 11:42 sati kada su u 112 dobili dojavu o prometnoj nesreći (sudar vozila i motora) u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede. Intervenirali su Hitni medicinsi prijevoz i policija.
U 16:38 sati dobili su dojavu o prometnoj nesreći u Dolima (vozilo sletjelo s ceste i zapalilo se) u kojoj je jedna osoba zadobila ozljede. Intervenirali su JVP Dubrovačko primorje, policija i HMP. U isto doba, u 16:38 sati, dobili su i dojavu o prometnoj nesreći u Zatonu (vozilo sletjelo s ceste i oštetilo drugo vozilo). Nije bilo povrijeđenih. Intervenirala je policija.
Što se tiče požara, u 15:24 sati dobili su dojavu o požaru na otvorenom prostoru na području Broce-Prapratno. Intervenirali su DVD Ston i DVD Putnikovići s 11 vatrogasaca i 3 vozila. Opožarena površina, makija i šuma je oko 2000 m2.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije