StoryEditorOCM
Crna kronikaŽUPANIJSKI CENTAR 112: NA KORČULI

VW passat sletio s ceste, ozlijeđen vozač

10. lipnja 2017. - 11:12

Prema podacima županijskog Centra 112 jučer su se na području najjužnije hrvatske županije dogodile dvije prometne nesreće i jedan požar. Srećom, poginulih osoba nije bilo ali su u obje nesreće zabilježene po jedna ozlijeđena osoba . 

Noćas u 4,13 sati u Centru 112 Dubrovnik je zaprimljena dojava o prometnoj nesreći na istočnom dijelu otoka Korčule, na cesti između Žrnova i Pupnata s ozlijeđenom osobom. Tadas je prema podacima policije došlo do slijetanja osobnog vozila VW passat s kolnika te su intervenirale Hitna pomoć, Prometna policija i Dobrovoljno vatrogasno društvo Korčula. Ozlijeđena osoba žurno je prevezena do Opće bolnice Dubrovnik gdje je i zbrinuta te zadržana na liječenju, a očevid nesreće još traje.

Centar 112 je  jučer u 8,56 sati zaprimio dojavu o prometnoj nesreći u Metkoviću te su intervenirali službenici PU dubrovačko- neretvanske kao i djelatnici Hitne medicinske pomoći Metković koji su szbrinuli unesrećenu osobu.

Jučer u 11,08 sati u Centru je zaprimljena i dojava o požaru na prometnom sredstvu  u Trsteniku. Žurno su intervenirali pripadnici DVD Kuna i policija, a sreća u nesreći je što tom prigodom nije bilo ozlijeđenih osoba.

20. travanj 2024 06:43