Vijesti Crna kronika

PLJAČKA U SEDAM SMRTNIH GRIJEHA

Zaprijetio blagajnici pa ispraznio blagajnu

PLJAČKA U SEDAM SMRTNIH GRIJEHA

Sinoć, nešto iza 20 sati, u stambenom naselju znanom kao Sedam smrtnih grijeha, u Ulici Andrije Hebranga, opljačkana je jedna mala trgovina. Iz neslužbenih, ali pouzdanih izvora, doznali smo kako je riječ o jednoj od trgovina iz poznatog dubrovačkog trgovačkog lanca Pemo. Navodno, s kapom na glavi i maramom preko lica, zbog čega su mu se navodno vidjele samo oči, pljačkaš se prijeteći obratio trgovkinji koja mu je u strahu dala ukupni dnevni inkas.

No, unatoč pokušajima, nismo uspjeli doznati o kojem je iznosu riječ, kao ni čime je pljačkaš potkrijepio svoje prijetnje. Ni za jedan detalj o pljački nismo postali "bogatiji" ni nakon kontaktiranja dijela članova Uprave trgovačkog lanca Pemo. Ipak, najkonkretniji su bili iz Policijske uprave dubrovačko- neretvanske, ali nam je i s te adrese samo potvrđeno kako se pljačka dogodila, ali ne i na kojem objektu a zbog interesa istrage nije nam rečeno ni na koji način je pljačka obavljena:

-Policija radi na pronalasku nepoznatog počinitelja koji je sinoć tijekom večernjih sati od djelatnice jedne trgovine na području Dubrovnika otuđio novac- bilo je sve što smo u aktualnoj fazi istrage dobili iz Villa Palme.

Policiji će sigurno od pomoći biti snimke kamera videonadzora. Neslužbeno, riječ je o trgovinici koja je već jednom opljačkana prije nekoliko godina. Tada je, nakon prijetnje nožem, u tom objektu, novac od trgovkinje iznudio jedan mladi Gružanin koji je, recimo i to, već odslužio zatvorsku kaznu izrečenu zbog tog nedjela.  
 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

TREĆA HL - JUG Sreća, ispada samo jedan!

TREĆA HL - JUG Sreća, ispada samo jedan!
Hrvace su odnijele sva tri boda iz Opuzena. Podvornica je 'potonula' na startu drugog dijela prvenstva četiri mi...
TREĆA HL - JUG Sreća, ispada samo jedan!

Tko je sutra bez vode?

Tko je sutra bez vode?
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži sutra, ponedjeljak 26. veljače, bez vode će biti dio stanovnika stare gradske...
Tko je sutra bez vode?

Snijeg na padinama Rijeke dubrovačke

Snijeg na padinama Rijeke dubrovačke
Sniježni prekrivač zadržao se danas i na padinama iznad Rijeke dubrovačke. S obzirom na niske temperature i vrem...
Snijeg na padinama Rijeke dubrovačke