Vijesti Crna kronika

IZVJEŠTAJ POLICIJE

Protekli tjedan zabilježeno 27 prometnih nesreća

IZVJEŠTAJ POLICIJE

U proteklom tjednu na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske zabilježeno je 27 prometnih nesreća. Radi s o 13 prometnih nesreća s materijalnom štetom i 14 s ozlijeđenim osobama u kojima je pet osoba teže, a 14 ih je lakše ozlijeđeno. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 589 represivnih mjera od čega izdvajamo 290 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 17  mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

U noći sa subote na nedjelju 22./23. listopada  na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske provedena je pojačana preventivno-represivna akcija prometne policije, tijekom koje je sankcionirano 52 vozača, od kojih 14 zbog vožnje pod utjecajem alkohola i 12 zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa. Najveća koncentracija alkohola od 1,80 zabilježena je kod 34-godišnjeg državljanina BiH koji je zaustavljen prilikom kontrole prometa na području Dubrovnika.

Policija nastavlja s provođenjem pojačane kontrole prometa s ciljem smanjenja broja prometnih nesreća, a poglavito stradavanja u njima.
 

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije

Ivana i Maris "pomele" sve nagrade

Ivana i Maris "pomele" sve nagrade
Tete iz vrtića Gruž i ove su godine organizirale već tradicionalno druženje povodom sv. Josipa, sveca poznatog k...
Ivana i Maris "pomele" sve nagrade