StoryEditorOCM
Crna kronika"MODNO" I KRIMINALNO OSVIJEŠTENI

Britanskom se dvojcu svidjela tuđa torbica i jakna

Piše PSD.
17. listopada 2016. - 13:14

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Dubrovnik dvojica državljana Velike Britanije u dobi od 27 i 28 godina osumnjičeni su za kazneno djelo krađe.

Sumnjiče se da su tijekom ranih jutarnjih sati u subotu, 15. listopada, u jednom ugostiteljskom objektu na području stare gradske jezgre u Dubrovniku, iskoristili nepažnju 30-godišnjaka i sa šanka otuđili jaknu i pojasnu torbicu koju je prethodno odložio na šank, a u kojoj su se nalazili njegovi osobni dokumenti i pet tisuća kuna. Ukradene stvari su, bez novca, naknadno pronađene unutar kluba.
Dvojica osumnjičenih su, uz kaznene prijave, predani pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Kod 28-godišnjaka pronašli drogu

Tijekom ranih jutarnjih sati u subotu, 15. listopada, policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave dubrovačko-neretvanske, su na ulazu u grad Ploče zatekli 28-godišnjaka u posjedu 47 grama amfetamina za koju drogu je kriminalističkim istraživanje utvrđeno da je bila namijenjena daljoj preprodaji.
Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i promet drogama policija je protiv osumnjičenog podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu.  
 
 

24. travanj 2024 18:35