Vijesti Crna kronika

UHIĆENI AMERIKANAC PRIVREMENO NA SLOBODI

Prva bračna noć vrijedna 100.000 kuna

UHIĆENI AMERIKANAC PRIVREMENO NA SLOBODI

Amerikanac Christiano Alberto Pineira(36) konačno je dočekao prvu bračnu noć sa svojom suprugom, Amerikankom podrijetlom iz Libanona.
Mladoženja je u ulici Između polača 22/23. rujna s troje svatova sudjelovao u do sada nezapamćenom noćnom incidentu i cipelarenju trudnice I.C. (32) koja je u petom mjesecu trudnoće te njezina supruga R.B. (32) i njegova brata A.B. (34). Uplaćenom jamčevinom od 100 tisuća kuna mladoženja je konačno proveo prvu bračnu noć sa suprugom, a na privremenoj će slobodi čekati okončanje postupka pred Općinskim sudom u Dubrovniku.
Jamčevinu je uplatio i jedan od svatova, također državljanin SAD, Richardo Hamilton Montanes (36). Sud još čeka na potvrdu uplate jamstva od strane Francuza Emanuela Juliena Sebastiana Claufona (36). Navedenase trojica terete za nanošenje tjelesnih ozljeda. Četvrti osumnjičenik, mladoženjin kum, Argentinac Ricardo Marsell Rodrigez (37) nije uplatio jamstvo i suđenje će dočekati u istražnom pritvoru.
Podsjetimo, on se tereti i za kazneno djelo fizičkog napada na službenu osobu odnosno policajca koji je te noći uredovao na mjestu incidenta.

Naslovnica Crna kronika

Najčitanije

Najnovije