StoryEditorOCM
Crna kronikateške optužbe

Božinović: Istražuje se slučaj dijeljenja fotografije policajke koja je prijavila načelnika zbog zlostavljanja. Pojasnio i zašto Klarić nije smijenjen

25. siječnja 2021. - 14:44
Zagreb, 250121. Nacionalna sveucilisna knjiznica, Hrvatske bratske zajednice 4. Konferencija za medije Stozera civilne zastite Republike Hrvatske. Na fotografiji: Davor Bozinovic.Damir Krajac/Cropix

Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović izjavio je u ponedjeljak da policija istražuje slučaj mogućeg dijeljenja fotografije jedne od četiriju policajki, koje su prijavile načelnika granične policije Gruda Matka Klarića za seksualno uznemiravanje i diskriminiranje.

"Policijska uprava ima saznanja o mogućem dijeljenu fotografije jedne od prijaviteljica putem društvenih mreža i, koliko sam upućen, te se informacije provjeravaju", rekao je ministar na konferenciji za novinare Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Najvažnije je da ni jedna od prijaviteljica zbog toga nije imala neugodnosti, naglasio je Božinović, što mu je rečeno u kontaktu s policijskim službenicama.

Vezano za prijavu protiv načelnika Klarića, Božinović je rekao da su stručne službe odmah po zapr...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 13:21