StoryEditorOCM
Biznisstartao usred korone

U ovom restoranu u dubrovačkim Lazaretima svaki stol odiše Mediteranom, a domaće goste nije strah otvoriti cjenik

7. rujna 2020. - 18:47

U vrijeme korone otvoriti restoran s barom činilo se kao ludost, ali Bruno Di Ceglie nije se dao obeshrabriti. U lipnju je otvorio kavanu "Lazareti", u kojoj je danas zaposleno deset djelatnika, a gostiju ne manjka.

Kako je tek otvorio obrt, nije imao pravo na pomoć države za plaće, pa ih je morao sam "izmisliti". U kreditima je, ali poznato je da "tko ne riskira, ne profitira", a za to treba dobra doza hrabrosti u vremenima koja su cijeli svijet, osim Kine, bacila na koljena.

Iako nikad prije nije držao ugostiteljski objekt, Bruno nije bio bez iskustva – radio je u restoranu dvije godine, prije nego je odlučio svoj san provesti u djelo. Uvijek je maštao o nekom lokalu u koji bi dolazili domaći ljudi, gdje bi svirala dobra muzika i nudila se dobra hrana.

Javio se na natječaj "Dub...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 06:38