Overlay
hrvatska moda

Nova kolekcija Diane Viljevac spaja bezvremenske komade i suvremene trendove: rezultat je vrlo nosiv, elegantan i jako šik!

Piše Stil
Foto Karmen Poznić Božić
29. studenog 2021. - 10:08

Nova kolekcija Diane Viljevac donosi nam klasične, bezvremenske komade poput sakoa koji se slažu sa svim modnim kombinacijama, haljina koje prate liniju tijela i ističu figuru na decentan način te nove, odvažne siluete. Rezultati višemjesečnog stvaranja nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, posebno nakon povratka hit kaputa koji su i prošle godine zavladali našom modnom scenom, a ovoga puta dostupni su u novom dizajnu ali i novim bojama koje se slažu s ostatkom kolekcije.

image
Karmen Poznić Božić

Asimetrija koja je izuzetno tražena u kolekcijama Diane Viljevac nije izostavljena niti ovaj put, ali vidi se na elegantnijim, večernjim modelima obogaćenima decentnim sjajem, a uz modele za posebne prigode kolekcija sadrži i vrlo nosive kombinezone.

image
Karmen Poznić Božić

Dizajnerica je ponosna na cijelu kolekciju i to ne samo zbog krajnjeg rezultata, već kompletnog kreativnog procesa u kojemu je uspjela postići sve što je željela.

- Nakon višemjesečnog stvaranja i vrlo turbulentnog i radnog ljeta inspiraciju sam pronašla upravo u znatiželji žena koje i klasične komade nose na svoj način i tako im daju personalizirani duh. Svaka kolekcija je priča za sebe i uvijek je potrebna prilagodba mjestu i vremenu u kojem živimo, publici koja nas prati i dizajnu koji je trenutno tražen. Uvijek volim ponuditi svoje viđenje mode za nadolazeću sezonu, prilagođavajući se kroz boje i materijale, ali nudeći suprotnost u dizajnu i krojevima. I u ovoj kolekciji predstavljene su mini haljine jer ne vidim razlog da se iste ne nose i u hladnoj sezoni - rekla je dizajnerica.

20. travanj 2024 04:07