Overlay
neodoljivo

Je li za sve kriva Zgodna žena? Influencerice obožavaju ovaj romantični uzorak, provjerili smo kako ga nose domaće cure, a nama je sporna samo jedna stvar

Piše Stil
24. lipnja 2022. - 14:16

Dok gledamo mnoštvo objava s točkastim haljnicama, topićima i suknjama ne možemo se ne zapitati je li za to kriva 'ona' haljina iz filma Zgodna žena. Ne, ne ona ultrakratka minica. Ne, niti ona dramatična crvena maksi haljina. Mislimo na onu slatku, romantičnu haljinu koju je Julia Roberts nosila u scenama s polo utakmice. Smeđu s bijelim točkicama, uz koju je onako lijepo pristajao šeširić ukrašen vrpcom u istom dezenu.

image
Silver Screen Partners Iv/Collection Christophel Via Afp

Za tu je haljinu francuski Vogue usrtvrdio kako je najromantičnija točkasta haljina s velikog ekrana svih vremena, a mi se porpuno slažemo. U prilog ideji da je za ovaj trend kriva upravo ta haljina u kojoj se Vivian, unatoč nimalo damskom navijanju, tako lijepo uklopila u visoko društvo ide i detalj kako je većina točkastih dezena koje sada viđamo po high-street trgovinama i Instagramu upravo u kombinaciji bijele i smeđe.

Provjerili smo kako točkice ove sezone nose domaće cure s Instagrama i oduševili se viđenim, a jedina dilema koja nam je ostala je sviđa li nam se više krupni ili sitni točkasti uzoprak. A vama? Javite nam putem Stilovog Instagrama!

 

18. travanj 2024 13:34