Overlay
sedam super modela

Jastučaste, debelo podstavljene torbe ogroman su trend, pretražili smo trgovine u potrazi za najljepšim modelima, ovo su naši favoriti

Piše Stil
24. listopada 2020. - 11:18

Imate li pregršt krhkih drangulija od kojih se teško odvajate, patite od narkolepsije ili vam ruke jako zebu, ovo je trend koji morate slijediti. "Pufaste", jastučaste torbe, kao da su izrađene od komada jorgana ili pak od vrste jakne koju se popularno naziva toperica, ove su godine veliki hit (pa će odgovarati i onima koji se ne prepoznaju u gornjem opisu).

Nije baš sasvim jasno što je pokrenulo ovaj trend, no čini se da je Bottega Veneta imala nešto s tim, jer njihova Padded Cassette Crossbody Bag jedan je od top rezultata čim stanete "guglati" pojmove padded, quilted ili puff bags. 

No našli smo ih i u kolekcijama drugih poznatih brendova, od Maison Margiele čija je metalik bakrena "red carpet bag" clutch torba rasprodana po cijeni od oko 7,5 tisuća kuna do praktične "shopperice" Dries Van Notena koja se cijeni čak 4,700 kuna.

Na sreću, nude ih i cjenovno umjerenije kuće poput Top Shopa i Zare pa i online Meke za povoljnu kupovinu poput Asosa čija nam se holografska clutch torbica baš svidjela, a stoji tek stotinjak kuna.

Genijalno ili blesavo, ostavljamo vam da sami prosudite, no probajte ne priznati da neki modeli zapravo izgledaju sasvim kul. Pretražili smo trgovine u potrazi za najljepšim modelima.

20. travanj 2024 03:13