Overlay
mitu makrame

Upoznajte sestre blizanke koje izrađuju predivne unikatne ukrase: nadahnuće pronalaze u prirodi, a najviše ih vesele reakcije na njihove radove

Piše Stil
Foto Mitu Makrame
12. prosinca 2021. - 11:42

Seke blizanke Antonia i Mirta, koje stoje iza brenda Mitu Makrame, autorice su predivnih makrame ukrasa, među kojima su i nježne unikatne dekoracije iz božićne kolekcije.

Zaljubljenice su ručni rad od malih nogu, a premda trenutno žive u Zagrebu, ove dvije rođene Slavonke svoju inspiraciju i motivaciju pronalaze u prirodi. Tamo, kako nam kažu, pune baterije i crpe radost.

- Naša najveća strast, posao i život postao je makrame. Pletemo gotovo svakodnevno, a dinamika ovog posla iako je zahtjevna jer sve radimo same, čini nas još sretnijima i zahvalnijima. Ipak, najveća nagrada je vidjeti pozitivne reakcije i osmijehe kada novi vlasnici otvore naš makrame paketić, i za nas nema idealnije i veće motivacije. Ove godine naša Božićna kolekcija predstavlja nježnost, jednostavnost, unikatnost. Svi ukrasi su u prirodno bijelim bojama, eventualno prošarani sa zlatnim nitima, a rađeni su od različitih vrsta pamučnog konopca - ispričale su nam cure iz Mitu Makramea.

Pratite Stil i na Instagramu!

04. svibanj 2024 19:20