Overlay
uredno i slatko

U dječji ormar više ne stane ni čarapica? Pronašli smo simpatičnu ideju koja rješava manjak mjesta za odlaganje odjeće, a osim toga jako dobro izgleda

Piše Stil
Foto AFP, The Decor House
18. studenog 2020. - 11:21

Ima nešto tako neodoljivo u dječjoj odjeći, možda je to razlog zbog čega je kupujemo daleko više nego što je mališima potrebno. Ne stignu je niti pošteno iznositi, a već je prerastu. A što je tek s odjećom koju dobiju na poklon, naslijede od starijih rođaka i djece maminih prijateljica.. .Odjeću koju su prerasli, a nama ju je nekako žao baciti da ne spominjemo. Vjerujemo da će se svi roditelji složiti s činjenicom da u dječjim sobama uvijek nedostaje prostora za odlaganje odjeće. Takvom problemu jedna je mama doskočila na vrlo si patičan način, a rezultatom se pohvalila na svom Instagramu.

Morate priznati da djeluje vrlo dekorativno.

Ako vam se svidjela njena ideja, možete ju kopirati uz pomoć dviju dasaka, malo konopa i par drvenih perli, no niste li baš vični uradi-sam pothvatima, cijelu konstrukciju, odnosno njenu jednostavniju varijantu, možete kupiti gotovu.

Na popularnim webshopovima pronašli smo nekoliko zanimljivih primijera. Nadahnite se, za kupovinu ili za izradu, kako vam drago.

(The Decor House)

(Ali Express)

(Ali Express)

(Ali Express)

18. travanj 2024 03:21