StoryEditorOCM
Više od sportazavodi naveliko

Kažu da je ona razlog zbog čega blista na parketu: Shakira je nakon prekida s Piqueom viđena u društvu sportaša

Piše R. R.
27. svibnja 2023. - 13:30

Shakira je nakon rastanka s Gerardom Piqueom život odlučila nastaviti u SAD-u. Miami je odabrala kao idealnu lokaciju za sebe i sinove Milana i Sashu, a od njenog dolaska u grad ne prestaju povezivanja s brojnim muškarcima. Viđena je atraktivna 46-godišnjakinja s Tomom Cruiseom i Lewisom Hamiltonom. Ipak, navodno među njima nema ništa, iako je Tom Cruise navodno prilično uporan u namjeri da osvoji srce zanosne pjevačice.

Sada je u centar pažnje došlo još jedno poznato lice. Američki mediji kolumbijsku pjevačicu povezuju s NBA zvijezdom iz Miami Heata Jimmyjem Butlerom. Shakira je zapratila Jimmyja na Instagramu. On je jedan od samo 159 ljudi koje prati, ali tračevi o eventualnoj vezi nisu previše jaki da bi bili istiniti.

Pjevačica je bila na utakmicama NBA doigravanja, gdje je Jimmy igrao fenomenalno. Za mnoge je Shakira razlog takve igre, no malo je vjerojatno. Jimmy je od 2019. godine u vezi s modelom Kaitlin Nowak i ne voli javno eksponirati svoju vezu, pa čak je prava rijetkost vidjeti da dijele emotivne trenutke iz života s malenom kćerkom Rylee.

Shakira je odlučila prije nekoliko tjedana pratiti uživo i utrku Formule 1 u Miamiju, a nakon toga pojavile su se špekulacije da se "dogodila kemija" između nje i Lewisa Hamiltona. Oni su nakon toga druženje nastavili na jahti koju je iznajmio vozač Mercedesa, a fotografije su postale glavna tema tabloida. Hamilton je navodno očaran Shakirom i trudi se maksimalno osvojiti je, te se sve više priča o njihovoj ljubavnoj romansi.

Međutim, dolazak na utrku je Shakiri donio i jedan neočekivan problem. Kako pišu američki mediji najpopularniji hollywoodski glumac Tom Cruise je također "bacio oko" na Shakiru i želi je zavesti, iako ona time nije oduševljena. Navodno, Tom Cruise je došao i do njenog broja i počeo joj je slati poruke i zvati je što se Shakiri nije svidjelo.

TMZ piše da je čak reagirao i Hamilton koji je pozvao Cruisea na telefon kako bi ga zamolio da više ne uznemirava Shakiru. Tom Cruise više i nije toliko poželjan među ženama nakon razvoda od glumice Katie Holmes koja je otkrila koliko je on vezan za Scijentološku crkvu, te šta su ona i njena kćerka morale da trpe zbog toga. Čak nakon razvoda odbija viđati svoju kćer jer ona i njena mama ne dijele iste stavove koje bi on htio kada je u pitanju Scijentološka crkva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 12:58