StoryEditor
Vaterpolomladost - jadran

Smodlaka u problemima pred prvu polufinalnu utakmicu, ostao je i bez Burića

1. srpnja 2020. - 13:03
Jakov Prkić/HANZA MEDIA

Trebao je to biti veliki okršaj, Mladost i Jadran trebali su u neizvijesnom okršaju odlučiti tko će biti suparnik Jugu AO u borbi za titulu prvaka Hrvatske.

A onda je došla „korona“. I razrijedila redove jadranaša. Otišao je Australac Nathan Power u Barcelonu, potom je istekao ugovor Ivanu Domagoju Zoviću... Ivan Krapić je potpisao za francuski Noisy-le-Sec, a Ante Visković za rumunjsku Steauu. I dok su Krapić i Visković tu do kraja sezone, Powera i Zovića nema. A treneru Mili Smodlaki se pred prvu polufinalnu utakmicu protiv Mladosti večer, ostao je i bez Burićaas u 20.30 sati otvorilo još problema.

- Ostao sam i bez Rina Burića zbog ozljede bicepsa. Nije ga bilo ni u drugoj utakmici protiv Primorja, nadali smo se da će se oporaviti za Mladost, ali nije. Duje Pejković je vrlo upitan, ide na put, ali bojim se da neće nastupiti. Boli ga prepona. I kad smo bili kompletni je Mladost bila bolja, sad ne znam... – uzdahnuo je Smodlaka.

Dogodilo se sve to brzo za splitske vaterpoliste tako da nisu imali vremena ni reagirati, stoga se u vatru ubacuju neki mladi igrači i prije plana. U takvim okolnostima nerealno je očekivati da se Jadran plasira u finale.

- Da je sve bilo kako je trebalo biti, ja bih se i nadao iznenađenju. Sad se nadam dobroj utakmici i da nećemo dopustiti Mladosti da nas ponizi – zaključio je Smodlaka.

Izdvojeno

01. kolovoz 2020 08:07