StoryEditorOCM
VaterpoloSVEČANOST UZ RUB BAZENA U GRUŽU

VATERPOLSKI KLUB JUG I ADRIATIC OSIGURANJE POTPISALI UGOVOR Novo ime za nove pobjede

Piše PSD.
17. listopada 2019. - 12:42
Nazdravilo se u Gružu. Potpisan je generalni sponzorski ugovor između Vaterpolskog kluba Jug i tvrtke Adriatic osiguranje. Ugovor na pet godina potpisali su predsjednik Uprave Adriatic osiguranja Goran Jurišić i predsjednik kluba Tomislav Dumančić. Suradnju prati i novi naziv kluba - Vaterpolski klub Jug Adriatic osiguranje. Predstavljeni su i novi vizuali kluba. 
 
- Adriatic osiguranje prepoznalo je vrhunske sportaše i odlične domaće i svjetske rezultate najuspješnijeg sportskog društva u Hrvatskoj. Obzirom da će klub uskoro obilježiti 100 godina postojanja izuzetno nas raduje da će suradnja biti obilježena i tom velikom brojkom. Kroz buduću, dugogodišnju suradnju želimo biti njihova podrška i njihov vjetar u leđa, želimo im pružiti oslonac u ostvarenju još boljih sportskih ostvarenja - rekao je Goran Jurišić, predsjednik uprave Adriatic osiguranja.
 
Predsjednik najtrofejnijeg hrvatskog vaterpolskog kluba Tomislav Dumančić izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, posebno se osvanuvši na novo ime koje klub nosi.

- U sportu uvijek težite većem, boljem, želite nadmašiti sebe. Drago nam je što se je Adriatic prepoznao naš sportski duh i što će nam u narednih pet godina biti partneri na svim naši plovidbama. U novu sezonu ulazimo jači i bolji nego ikad, a drago nam je što ćemo svoj 100 rođendan proslaviti u ovako dobrom društvu - naglasio je Dumančić.
 
Ova suradnja, naglašeno je, predstavlja više od samog ugovora o sponzorstvu pa se ovime osigurava daljnje uspješno djelovanje Vaterpolskog kluba Jug kao jednog od simbola Republike Hrvatske na međunarodnoj razini te podizanje novih generacija talenata koji će osvajati bazene, dizati tribine u zanosu na noge i donositi Hrvatskoj vrijedne nagrade kao što je to radio i do sada.

- Vjerujemo da će buduća plovidba pod zajedničkom zastavom Vaterpolskog kluba Jug i Adriatic osiguranja služiti na čast i ponos širokoj publici kao i ostvarivanju zajedničkih ciljeva promocije kako ovog sporta tako i naše zemlje. Adriatic osiguranje već 27 godina pruža više od 150 vrsta proizvoda iz područja osiguranja kroz cjelovitu, brzu i efikasnu uslugu. Uspjeh temelji na promišljenoj strategiji, inovativnom i dinamičnom pristupu i orijentiranosti na klijente, što je rezultiralo zauzimanjem trećeg mjesta na ljestvici neživotnih osiguranja. Ove godine Adriatic je napravio veliki poslovni iskorak na tržište Europske unije i proširio svoje poslovanje na tržište Republike Italije, otvorivši poslovnice u Trstu i Udinama - istaknuto je na svečanosti u Gružu, kojoj je nazočio i gradonačelnik Mato Franković, predsjednik Gradskog vijeća Grada Dubrovnika Marko Potrebica...

Bili su i ostali članovi najužeg vodstva dubrovačkog kluba, te struka i igrači. 
24. travanj 2024 12:23