StoryEditorOCM
VaterpoloFINALE DOIGRAVANJA ZA NASLOV VATERPOLSKOG PRVAKA: HAVK MLADOST - JUG CO 4:10

TRENERI NAKON PRVE UTAKMICE Kobešćak: 'Zadovoljan sam sa svime', Bajić: 'Popadić odličan!'

Piše PSD.
8. svibnja 2019. - 23:13
Jugaši su slavili na Savi sa čak 10:4 u prvoj utakmici finala doigravanja za prvaka Hrvatske protiv zagrebačke Mladosti te vode 1:0 u 'utrci' na tri pobjede. 

- Bili smo stvarno izvrsni u svim segmentima igre, puno bolji nego u posljednjoj utakmici s Mladosti u finalu Regionalne lige. Apsolutno sam zadovoljan sa svime, treba nastaviti ovakvim ritmom u idućoj utakmici na našem bazenu! - rekao je Jugov trener Vjeko Kobešćak.

- Presudila su četiri laka gola koja smo primili u samom početku utakmice. To su bili malo nespretni i nesretni golovi, malo smo zakasnili u reakciji, jedna odbijena lopta i Jug se popeo na plus četiri. Igrali su čvrstu obranu, Popadić odličan na golu i nismo imali prava rješenja u napadu. U ovakvoj utakmici primiti četiri gola u samom početku je nedopustivo, ali s ovakvim Jugom to nije bilo lako! - naglasio je Zoran Bajić, trener Mladosti.

Jugov vratar Toni Popadić je imao 14 obrana. 

Druga utakmica finala igra se u subotu, 11. travnja, u Gružu s početkom u 16.30 sati.
HAVK Mladost - Jug CO 0:1
Prva utakmica, srijeda, 8. svibnja, Zagreb: HAVK Mladost – Jug CO 0:1 (4:10), druga utakmica, subota, 11. svibnja, u 16.30 sati, Dubrovnik: Jug CO - HAVK Mladost, treća utakmica, nedjelja, 19. svibnja, u 16 sati, Zagreb: HAVK Mladost – Jug CO, eventualna četvrta utakmica, subota, 25. svibnja, u 18 sati, Dubrovnik: Jug CO – HAVK Mladost, eventualna peta utakmica, srijeda, 29. svibnja, u 18 sati, Zagreb: HAVK Mladost – Jug CO.

18. travanj 2024 15:39