StoryEditorOCM
VaterpoloPRVA 'B' HRVATSKA LIGA VATERPOLISTA

DONOSI SVA TRI BODA IZ VUKOVARA Bellevue Crodux očekivano nadigrao fenjeraša te zadržao vrh

9. ožujka 2019. - 19:33
Bellevue Crodux, lider Prve 'B' hrvatske lige, očekivano je osvojio sva tri boda u Vukovaru gdje je s 19:6 (2:1, 5:3, 6:2, 6:0) nadigrao Osijek, posljednjeplasirani sastav lige. Osijek je i dalje bez boda, dok je momčad trenera Marka Ivekovića jedina bez poraza nakon prvog dijela sezone. Dobila je pet od šest utakmica. Jedino je Jadran iz Kostrene uspio izbjeći poraz, i to kod kuće kad je iskoristio izostanak nekoliko igrača dubrovačke momčadi te izborio 9:9.

Đivo Bobić je sa četiri pogotka bio prvi strijelac Bellevue Croduxa u Vukovaru, po tri puta su mrežu Osijeka zatresli Leo Bogdanović i Ivan Špetić, po dva puta Ivan Jurić i Maro Gigović, a po jednom Luka Vrdoljak, Ilar Savinović, Miho Lončarić, Bruno Vranješ i Nikša Marković. Još su petoj pobjedi Bellevue Croduxa doprinjeli Antun Knez, Tiho Vranješ i Boris Ivaniš.

Uoči 7. kola druga je bila Opatija s 12 bodova, bodom manje od Bellevue Croduxa. Opatija je domaćin dubrovačkom prvo'be'ligašu u idućem kolu. Prvi ogled, na startu sezone, pripao je Bellevue Croduxu u Gružu s 13:6. Nakon toga je Opatija nanizala četiri pobjede. U 7. kolu igra protiv Jadrana iz Kostrene.

KPK, koji je treći sa 7 bodova (dvije pobjede, remi i dva poraza), slobodan je u 7. kolu, ali još nije zaključio posao u prvom dijelu. Ima odigrati zaostalu utakmicu kod kuće protiv Jadrana. Njega u 8. kolu čeka ogled protiv Osijeka u Vukovaru. 

FOTO Marko Iveković, trener Bellevue Croduxa
20. travanj 2024 09:59