Sport Vaterpolo

VATERPOLSKO PRVENSTVO HRVATSKE

MLAĐI JUNIORI Jugaši dobili i Mladost, te otišli odmah u polufinale!

VATERPOLSKO PRVENSTVO HRVATSKE
Jugaši su osvojili prvo mjesto u skupini 'A', dobili sve tri utakmice, te su se plasirali izravno u polufinale mlađe juniorskog prvenstva Hrvatske, koje se igra u splitskom Poljudu. Za finale će igrati protiv uspješnijeg iz razigravanja u kojem će se sastati drugoplasirani sastav skupine 'B' i trećeplasirani sastav skupine 'A', a to je splitski Mornar BS. U skupini 'B' splitski Jadran i riječko Primorje EB između sebe odlučuju tko će biti prvi, a tko drugi. Jadranu za prvo mjesto igra i neodlučan rezultat.

I Jugašima je protiv zagrebačke Mladosti u posljednjem kolu skupine 'A' igrao i neodlučan rezultat za prvo mjesto. Mladost je povela s 1:0, zatim s tri pogotka u nizu početkom druge četvrtine stigla do dva pogotka viška (4:2), ali nakon toga uslijedilo je čak 7:0 momčadi Miha Bobića i Mara Balića. Jugaši suparniku nisu dozvolili pogodak gotovo deset minuta. Točnije, 9 minuta i 58 sekundi je prošlo od četvrtog do petog pogotka Mladostaša na utakmici. Na kraju Jug CO - Mladost 12:8.

Roberto Radić s pet pogotka bio je prvi strijelac Jug CO protiv Mladosti, Nikola Ljepava, Maro Banić i Hrvoje Zvono su postigli po dva, a Josip Tolja jedan. Ivan Jurišić je imao osam obrana, još su igrali: Antonio Zadro, Patrik Kolak, Zvonimir Perić, Luka Bjelopera, Matej Miloglav, Ivan Kisić, Maro Šimunović i Nedjeljko Ljuban.

Razigravanje za polufinale, polufinala, te razigravanje za poredak od 5. do 8. mjesta, igraju se u subotu, 2. ožujka, a utakmice za konačni plasman na rasporedu su u nedjelju, 3. ožujka. U skupini 'B' KPK u zadnjem kolu igra protiv Zadra 1952., koji je također bez boda nakon prva dva kola. Uspješniji će biti treći, te će igrati za plasman u polufinale s Mladosti, koja je druga u skupini 'A'. Korčulanima za to igra i neodlučan rezultat. 
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Javni poziv za dodjelu kredita za studente

Javni poziv za dodjelu kredita za studente
Grad Dubrovnik uputio je javni poziv za dodjelu kredita za školovanje za akademsku 2019./2020. godinu, kojim se ...
Javni poziv za dodjelu kredita za studente