Sport Vaterpolo

VATERPOLO

PRVA 'B' HL Prvi remi Kapekaša

VATERPOLO
KPK je osvojio bod protiv Siscie kod kuće u 3. kolu Prve 'B' hrvatske lige, te je sad na učinku od 4 boda. U prva dva kola je imao pobjedu i poraz, kod kuće je na startu prvenstva dobio Osijek s 18:7, a potom izgubio od Opatije u gostima s 12:11.

Protiv Siscie, koja je vodila u trećoj četvrtini s dva pogotka razlike, KPK je na kraju imao zadnjih deset sekundi za napad za pobjedu, ali nije uspio. Davor Skokandić na vratima KPK najbolji pojedinac domaćina s 15 obrana, najbolji strijelac je bio Leo Cukrov s tri pogotka, Antonio Gavranić je postigao dva, a po jedan Ante Radovanović i Toni Mozara. Pod vodstvom trenera Emila Nikolića još su igrali kapetan Frano Radovanović, te Vinko Radovanović, Frano Filippi, Lovor Lozica, Petar Tedeschi, Beris Peručić, Luka Stahor, Franko Fabris i Andrija Botica .

U 4. kolu KPK je gost Delfina iz Rovinja, koji je u 3. kolu poražen od Bellevue Croduxa u Gružu sa čak 24:3. Bellevue Crodux je vodeći sastav lige, jedini sa sve tri pobjede. KPK je drugi sa četiri boda, koliko ima i treća Siscia. Opatija je četvrta, a Delfin peti s po 3 boda, ali i utakmicom manje. Bez boda su na šestom mjestu Jadran iz Kostrene, te na posljednjem sedmom mjestu Osijek s tim da je Jadran odigrao dvije, a Osijek tek jednu utakmicu.

Osijek i Opatija će zaključiti 3. kolo u kojem je slobodan bio Jadran iz Kostrene.
Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

FILM TJEDNA John Wick 3: Parabellum

FILM TJEDNA John Wick 3: Parabellum
Bolje biti lovac nego plijen, pjeva popularni američki rock sastav Imagine Dragons u svom hitu 'Natural'. To gor...
FILM TJEDNA John Wick 3: Parabellum