StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE Jugaši za prvaka, Kapekaši za 9. mjesto

2. veljače 2019. - 00:01
KPK je bez boda uoči posljednjeg kola natjecanja u skupini 'B' na kadetskom prvenstvu Hrvatske, koji se održava u Rijeci. Prvog dana je bio slobodan u 1. kolu, a u 2. kolu je izgubio od OVK POŠK, dok je drugog dana prvo u 3. kolu poražen od ženske reprezentacije Hrvatske do 15 godina sa 14:5 (strijelci za KPK Roko Krkeljaš i Karlo Jurić po 2, te Igor Krstulović 1), a potom u 4. kolu od splitskog Jadrana s 27:2 (strijelci za KPK Roko Krkeljaš i Vito Favro).

U subotu, 2. veljače, čeka ga prijepodne u posljednjem, 5. kolu, natjecanja u skupini ogled s domaćinom, Primorjem EB, a potom će igrati za 9. mjesto s posljednjeplasiranim sastavom skupine 'A'. Naime, uoči zadnjeg kola u skupini 'B' jasno je kako je Primorje EB prvo, a KPK posljednji.

U skupini 'A' Jug CO je prije zadnje kola osigurao prvo mjesto, a kako se zna da dalje ide i HAVK Mladost, momčad trenera Aljoše Lončarića će u razigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta ući s 10:5 uspjehom protiv vršnjaka sa Save. Prije razigravanja za poredak od 1. do 4. mjesta Jugaše čeka u posljednjem, 5. kolu, natjecanja u skupini 'A' ogled sa ZPK.

Primorje EB će također razigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta početi s 3 boda, ali se ne zna koju će pobjedu prenijeti, 14:8 protiv splitskog Jadrana ili 12:9 protiv OVK POŠK. Splitski Jadran i OVK POŠK su suparnici u posljednjoj utakmici natjecanja u skupini 'B'. Uspješniji će se pridružiti Primorju EB, Jug CO i HAVK Mladost među četiri najbolja.

Medalje i pokali dijele se na Kantridi u nedjelju, 3. veljače. 
25. travanj 2024 07:42