StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KADETSKO PRVENSTVO HRVATSKE Jugaši dobili i treću, šestica Pavlića

1. veljače 2019. - 12:17
Jugaši su ostvarili i treću pobjedu u skupini 'A' završnog turnira kadetskog prvenstva Hrvatske, koji se igra u Rijeci. Nakon što su u četvrtak, prvog dana, dobili Solaris sa 16:4 i zagrebačku Mladost s 10:5, ovog petka prijepodne su u 3. kolu bili su bolji od splitskog Mornar Brodospasa s 15:5. 

Vlaho Pavlić sa 6 pogodaka bio je prvi strijelac momčadi trenera Aljoše Lončarića (na slici) i Mara Balića, Davor Paviša i Marko Glavinić su postigli po dva, a po jedan pogodak Stjepan Brajović, Ivan Glavinić, Ivuša Burđelez, Jure Jarak i Bruno Bobić.

Jugaši su slobodni u 4. kolu, a u posljednjem, 5. kolu natjecanja u skupini, u subotu, 2. veljače, igraju protiv ZPK.Prva dva mjesta u skupini vode u doigravanje za poredak od 1. do 4. mjesta, treće i četvrto u razigravanje za poredak od 5. do 8. mjesta, a peto mjesto u skupini donosi utakmicu za 9. mjesto. U skupini 'A' su Primorje EB, splitski Jadran, OVK POŠK, ženska reprezentacija Hrvatske do 15 godina te KPK, koji je prvog dana poražen od OVK POŠK nakon što je bio slobodan u 1. kolu.

Korčulani ovog petka prvo igraju sa ženskom reprezentacijom Hrvatske do 15 godina i sa splitskim Jadranom, a sutra protiv domaćina, Primorja EB.
19. travanj 2024 15:28