StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

PRVA 'B' HL Barjak viju Korčulani, KPK je poveo utrku!

Piše PSD.
20. siječnja 2019. - 00:59
KPK je bio uvjerljiv na startu nove sezone u Prvoj 'B' hrvatskoj ligi. Dobio je kod kuće Osijek s 18:7. Momčad trenera Emila Nikolića, uz njega je na klupi i pomoćnik Marjan Kosović, otvorila je utakmicu vodstvom 5:0, na poluvremenu je i dalje imala pet pogodaka viška (8:3), a uoči posljednje četvrtine njezina prednost je iznosila devet pogodaka (13:4). Na kraju jedanaest razlike, te prvo mjesto na tablici. Drugi je Bellevue Crodux, branitelj naslova, koji je s 13:6 dobio u Gružu Opatiju 1981., a treća Siscia, koja je s 11:5 savladala kod gost Jadran iz Kostrene. Delfin iz Rovinja je bio slobodan u 1. kolu.

Toni Mozara je s pet pogodaka bio prvi strijelac domaćina koji se ojačao ove sezone s trojicom mladih igrača Jug Croatia osiguranja (Antonio Gavranić, Luka Stahor i Leo Cukrov) od kojih je Gavranić postigao dva, a Cukrov jedan pogodak u debiju u kapici KPK. Vratar korčulanskog sastava Davor Skokandić imao je protiv Osijeka deset obrana.

U 2. kolu, 26. siječnja, KPK je gost Opatije 1981., dok Bellevue Crodux ide u Sisak na ogled protiv Siscie.

1. KOLO: KPK - Osijek 18:7
KORČULA
Bazen Gojko Arneri. Suci: Slaven Sivčević i Marin Matijaš. Delegat: Mile Rebić.
KPK: Davor Skokandić, Ante Radovanović, Frano Radovanović (3), Toni Mozara (5), Vinko Radovanović (1), Frano Filippi (1), Marin Šegedin, Leo Cukrov (1), Petar Tedeschi (2), Beris Peručić (2), Luka Stahor, Franko Fabris (1), Andrija Botica, Antonio Gavranić (2). Trener: Emil Nikolić.
OSIJEK: Dejan Burčer, Gabrijel Grubišić, Lovro Čelar Ćupić (4), Zvonimir Škorić (1), David Milas, Filip Likar, Marko Levnaić, Hrvoje Kolarić, Josip Zeko, Leonard Rebuš, Luka Šimović (1), Filip Krstić (1), Jure Ereš. Trener: Krešimir Musulin.
Četvrtine: 5:0, 3:3, 5:1, 5:3
16. travanj 2024 22:04