StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA MLAĐE KADETE Jug CO peti, Cavtat šesti

29. srpnja 2018. - 16:00

Splitski Jadran je osvojio Kup Hrvatske za mlađe kadete. Dobio je u finalu s 9:6 OVK POŠK. Bronca je pripala riječkom Primorju EB, koji je s 12:5 bio bolji od zagrebačke Mladosti. Jug CO je peti, Cavtat šesti, Medveščak sedmi, a osmi Mornar BS.

Jugaši su u utakmici za peto mjesto na zagrebačkoj Šalati dobili sa 14:10 Cavtat, koji je utakmicu otvorio vodstvom 3:0. Nakon prve dvije četvrtine Cavtat je vodio sa 6:4, a trećoj imao prednost 7:6 i 8:7. Jugaši su prvi put poveli početkom posljednje (9:8). Cavtat je izjednačio na 9:9, te dvije minute i 45 sekundi prije kraja postigao pogodak s kojim je prepolovio prednost Jugaša (10:11). Momčad iz Gruža je u preostalom vremenu bila bolja s 3:0.

Mauro Prkoča je s pet pogodaka bio prvi strijelac Jug CO za kojeg je Vlaho Pavlić postigao pogodak manje, Jakov Cvjetković tri, a po jedan Nikola Bjelopera, Jure Jarak i Stjepan Brajović, dok su za Cavtat u utakmici za peto mjesto strijelci bili: tri pogotka Marko Piplica, dva Ivan Glavinić, te po jedan Luka Katić, Zvonimir Miloglav, Ivuša Burđelez i Bruno Bobić.

Jug CO je ostvario tri pobjede i tri poraza na završnom turniru, a Cavtat dvije pobjede i četiri poraza.

Jug CO i Cavtat u ZG
Jug CO je pod vodstvom Aljoše Lončarića igrao u sastavu: Nikša Brzica, Petar Kulaš, Nikola Bjelopera, Jakov Cvjetković, Božo Brajović, Pero Perak, Jure Jarak, Stjepan Brajović, Davor Paviša, Mauro Prkoča, Bruno Đuho, Vlaho Pavlić, Luka Ljepava i Ivano Vlahović, dok je Cavtat pod vodstvom trenera Pava Pulića igrao u sastavu: Niko Balić, Ivano Lončar, Noel Hanzijer, Luka Katić, Zvonimir Miloglav, Ivan Glavinić, Ivuša Burđelez, Nikola Krik, Maro Kovačević, Bruno Bobić, Ivor Miljan Popović, Marko Piplica, Pjero Radičević i Kristina Hanzijer,
 
 

20. travanj 2024 05:11