StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

TRIGLAV REGIONALNA LIGA Jugaši dobili euroligaški derbi u Igalu

27. siječnja 2018. - 11:30

Euroligaški ogled u Triglav regionalnoj ligi pripao je lideru. Jugaši su bez problema slavili kod trećeplasirane momčadi prvenstva. Renzuto s dva pogotka te Benić su već u prvoj četvrtini donijeli osjetnu prednost. Domaćin je u drugoj četvrtini dva puta stigao na dva pogotka zaostatka (1:3 i 2:4), ali nakon toga četiri pogotka u nizu hrvatskog prvaka te je već sredinom treće četvrtine bilo jasno kako će branitelj naslova, najbolja hrvatska momčad nastavit svoj niz. Jug CO je i dalje na maksimalnom učinku.

Zanimljivo, i jedni i drugi su bili gosti u Euroligi. Jadranaši su u utorak slavili u Španjolskoj protiv Sabadella, a Jugaši u srijedu izgubili u Pireju od Olympiacosa. Momčad trenera Vjeka Kobešćaka doputovala je u četvrtak navečer u Dubrovnik. Prvi trening nakon povratka iz Grčke imala je u petak ujutro u Gružu te potom krenula u Igalo.

Jugaši imaju svih deset pobjeda, svih 30 bodova. Jadran Carine Herceg Novi ostao je na 20 bodova. HAVK Mladost je druga s 22 boda i utakmicom manje... U 11. kolu, 2. veljače, Jug CO je gost splitskog Jadrana, koji je četvrti s 13 bodova i utakmicom manje.

10. KOLO Jadran Carine HN – Jug CO 4:11
IGALO
Bazen Instituta. Suci: Dragan Štampalija (Šibenik) i Andrija Đurašković (Kotor).
JADRAN CARINE HERCEG NOVI: Kandić (9 obrana), Ukropina (1), Vučurović, Kriještorac, D. Baničević, Markulov, B. Baničević, Gardašević, Đ. Radović (1), D. Radović, Drašković, Petković (1), Tešanović (3 obrane), Miljušković (1). Trener: Vladimir Gojković.
JUG CROATIA OSIGURANJE:  Bijač (9 obrana), Macan, Fatović (2), Lončar, Joković (1), Garcia, Ivanković (2), Rašović, Renzuto (3), Čulina (1), Benić (1), Lozina (1), Jarak, Kržić. Trener: Vjeko Kobešćak.
Igrač više: Jadran (HN) 1/5, Jug CO 4/5
Peterci: Jadran (HN) -, Jug CO 1/2
Četvrtine: 0:3, 2:2, 1:3, 1:3.

16. travanj 2024 09:26