Sport Vaterpolo

VATERPOLO

JUNIORSKO PH Remi na startu

VATERPOLO

Jugovi juniori su vodili s 1:0, 3:1, 4:3, 6:6, 7:5, 8:6 i 9:7, ali nisu uspjeli pobijediti Solaris na startu natjecanja u skupini 'B' finalnog turnira prvenstva Hrvatske, koji se igra u Splitu. Završilo je bez pobjednika, 9:9. Šibenčani su devet pogodak postigli minutu i 31 sekundu prije kraja. Jug CO je 40 sekundi prije kraja imao igrača više, ali nije uspio.

Prvi strijelac Jug CO, kojeg vodi Veselin Đuho, bio je Karlo Krmek s tri pogotka, po dva puta su mrežu Solarisa zatresli Filip Kržić i Đivo Bobić, a po jednom Kristijan Čulina i Marko Žuvela. Još su igrali Antonio Vukojević (12 obrana), Petar Pejić, Boris Ivaniš, Nikša Marković, Antonio Gavranić, Maroje Burđelez, Nikola Šimunović, Luka Ivušić i Matija Balić.

U petak, 12. siječnja, Jugaši u 2. kolu s početkom u 12 sati igraju protiv Mornara BS, a u 19.40 sati protiv zagrebačke HAVK Mladost. U drugoj utakmici 1. kola u skupini 'B' Mladost je s 8:4 dobila Mornar BS. U 1. kolu skupine 'A' Zadar 1952. je s 13:7 dobio Medveščak, a OVK POŠK s 15:9 Primorje EB. Dva prva mjesta u skupini vode u polufinale.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije