Sport Vaterpolo

VATERPOLO

NISU DOBRE VIJESTI IZ ITALIJE Za Sandra Sukna završena sezona, Talijani pišu kako je upitan nastavak karijere

VATERPOLO

Vijesti iz Italije nisu dobre. Novi pregledi Sandra Sukna, 27-godišnjeg kapetana hrvatske vaterpolske reprezentacije i člana talijanskog prvaka PRO Recca, najboljeg hrvatskog, ali i svjetskog igrača, pokazali su kako su srčani problemi ozbiljniji nego se u prvi trenutak mislilo te kako mora preskočiti čitavu sezonu.

Sukno se neće vratiti u vodu ove sezone, a ozbiljno je ugrožen njegov nastavak karijere - pišu talijanski mediji.

Podsjetnik, Sandru je početkom listopada, nakon redovitog pregleda, kada su ustanovljeni srčani problemi, preporučen odmor dva mjeseca. Oglasili su se tim povodom i vodeći ljudi PRO Recca nakon što je se oglasio profesor Paul Zeppilli, jedan od najboljih svjetskih stručnjaka.

-Sandrov izostanak je veliki gubitak za nas, ali zaštita zdravlja naših sportaša je uvijek bio i ostaje naš prioritet – rekao je Maurizio Felugo, nekadašnji uspješni vaterpolist Italije, od prošle sezone predsjednik PRO Recca. 

Nakon što mu je preporučen odmor, Sandro je protekla dva mjeseca bio s obitelji u Dubrovniku. Čekao je taj novi pregled u Rimu te s nestrpljenjem očekivao rezultate. Nadao se kako će se vrlo brzo vratiti u bazen, a što su mu poželjeli svi. Nažalost, ta njegova najveća (i jedina) želja protekla dva mjeseca neće se ostvariti ove sezone.  

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije