StoryEditorOCM
VaterpoloPRIJELAZNI ROK U VATERPOLSKOM KLUBU JUG CROATIA OSIGURANJE

OGNJEN KRŽIĆ ZA WDW: 'Renzulto je naš!', Talijani pišu i kako u Jug CO stiže Rašović

25. kolovoza 2017. - 18:30

Nedostaje potpis, ali Vicenzo Renzulto je naš – prenose talijanski mediji riječi Ognjena Kržića, sportskog direktora Jug Croatia osiguranja. Naslov teksta na waterpolo development world (wpdworld.com) je 'Jug: Renzulto je naš!'. Dalje stoji kako bi u ponedjeljak europski doprvak i talijanski reprezentativac, koji je igrao za Posillipo, trebali staviti potpisati na ugovor.

Vrlo smo sretni – nastavlja Kržić – vidjeli smo Vincenzove kvalitete na Svjetskom prvenstvu. On je mlad i talentiran igrač. Igrat će na pozicijama 4 i 5 na kojima je u posljednje vrijeme igrao Felipe Perrone (vratio se u Barcelonetu). Nadalje, njegova svestranost omogućit će zamjenu i za Paula Obradovića (otišao u Olympiacos).

Jug CO će, pišu Talijani, službeno potvrditi i dovođenje Viktora Rašovića, reprezentativca Srbije, koji je zadnje dvije sezone igrao za Barcelonetu, a o čemu je već pisao Dubrovački vjesnik.

O eventualnom dolasku Renzulta i mlađeg Rašovića još nema natpisa na službenim stranicama Vaterpolskog kluba Jug CO. Podsjetnik, Jug CO su napustili Felipe Perrone i Josip Vrlić, koji su se vratili u Barcelonetu nakon dvije sezone provedene u Gružu. Pavo Marković je otišao u zagrebačku Mladost, Paulo Obradović u Olympiacos. Zatim, Toni Popadić je ustupljen španjolskom Mediterraneiju, a Jacob Merčep je otišao na školovanje u SAD. Potvrđen je samo dolazak centra Luke Lozine, Splićanina koji je igrao za Barcelonetu. Zatim promjene u stručnom stožeru gdje je novo ime Vlaho Lise, dojučerašnji uspješni trener mlađih uzrasta Cavtata, koji će s Đanijem Pecotićem biti pomoćnik u prvoj momčadi treneru Vjeku Kobešćaku

25. travanj 2024 06:22