Sport Vaterpolo

VATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE

ČEKA SE POTVRDA Srpski reprezentativac stiže u Jug CO

VATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE

Viktor Rašović, 24-godišnji reprezentativac Srbije, trebao bi biti novi igrač Jug Croatia osiguranje. Nema još potvrde iz kancelarije dubrovačkog kluba. 

Protekle dvije sezone Viktor Rašović je igrao za Barcelonetu, a prije toga pet godina nosio kapicu beogradske Crvene zvezde s kojoj je 2013. osvojio naslov prvaka Europe te iste godine i europski Superkup. S Crvenom zvezdom je po dva pua bio prvak Srbije i osvajač Kupa Srbije, a u obje sezone igranja za Barcelonetu osvojio je u Španjolskoj duplu krunu, prvenstvo i kup. Karijeru je počeo u Beogradskoj školi vaterpola iz koje je 2010. prešao u Crvenu zvezdu skupa s godinu i pol starijim bratom Strahinjom. S bratom je skupa otišao 2015. u Barcelonetu.

Debi za 'A' reprezentaciju Srbije Viktor Rašović, rođen 13. kolovoza 1993. godine, imao je 27. ožujka 2013. kada je Srbija u Svjetskoj ligi pobijedila Španjolsku. Na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Budimpešti osvojio je sa Srbijom broncu. Bio je to njegov debi sa seniorskom reprezentacijom na SP-u.

Viktor Rašović bi trebao biti prvi reprezentativac Srbije koji će zaigrati za Jug CO. 

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Sutra bez vode...

Sutra bez vode...
Zbog interventnih radova na vodoopskrbnom cjevovodu, 9. prosinca, od 8 do 12 sati bez opskrbe vodom bit će ulice...
Sutra bez vode...