StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KUP HRVATSKE ZA NADE Cavtat u polufinalu

15. srpnja 2017. - 00:25

Nade Cavtata zauzele su drugo mjesto u skupini 'B' završnog turnira Kupa Hrvatske, koji se igra na zagrebačkoj Šalati te su se plasirale u polufinale u kojem će u subotu, 15. srpnja, igrati protiv OVK POŠK, pobjednika skupine 'A'. U drugom polufinalu igrati će Primorje EB, koje je u skupini 'B' zauzelo prvo mjesto te drugoplasirani sastav skupine 'A', splitski Jadran. Jug CO, koji je na kraju treći u skupini 'B', razigravat će u nastavku turnira za poredak od 5. do 8. mjesta. Nade Juga čeka ogled sa Solarisom, četvrtoplasiranim sastavom skupine 'A' (Mladost, koja je bila treća u skupini 'A' igra protiv četvrtog iz skupine 'B', Medveščaka).

Nade Cavtata su nakon uspjeha na startu protiv Medveščaka 13:2, dobili Jug CO s 8:5 (4:0, 0:1, 2:4, 2:0). Marko Glavinić je postigao čak šest pogodaka za Cavtat, a dva Ivan Glavinić. Prvi strijelac Juga CO bio je Vlaho Pavlić sa četiri pogotka, dok je jedan postigao Stjepan Brajović. U odluci, tko će biti prvi, a tko drugi, Cavtat je poražen od Primorja EB s 11:7 (2:0, 4:3, 3:3, 2:1). Ivuša Burđelez s tri pogotka je bio prvi strijelac, Marko Piplica je postigao dva, a po jedan Zvonimir Miloglav i Marko Glavinić.

U utakmici tko će biti treći, a tko četvrti u skupini 'B' Jug CO je sa 7:6 (1:1, 3:1, 3:2, 0:2) dobio Medveščak. Za Jug CO Vlaho Pavlić je postigao tri, a po jedan pogodak Lukša Čagalj, Bruno Bronzić, Davor Paviša i Jure Jarak. 
 

24. travanj 2024 23:03