StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO

KADETSKI KUP HRVATSKE Županijski ogled u Gružu pripao Jugašima

Piše PSD.
6. srpnja 2017. - 23:08

Županijski ogled na startu završnog turnira Kupa Hrvatske za kadete pripao je domaćinu, Jug Croatia osiguranje je u Gružu s 10:7 (3:3, 5:1, 1:3, 1:0) dobio KPK. Hrvoje Zvono je s tri pogotka bio prvi strijelac Jug CO, sastava kojeg vodi Frano Karač. Po dva puta su mrežu Korčulana zatresli Maro Banić, Roberto Radić i Matej Miloglav, a jednom Zvonimir Perić. Još su igrali Ivan Jurišić, Šime Šimunović, Nikola Ljepava, Dominik Lončarić, Josip Tolja, Mateo Miloslavić, Ivan Kisić, Luka Živalj i Lauren Baletić. Za KPK je tri pogotka postigao Franko Fabris, a po jedan Marijan Duhović, Hrvoje Žuvela, Domagoj Čale i Marin Čumbelić. Još su za KPK pod vodstvom Marjana Kosovića igrali Andrija Botica, Nikola Žuvela, Toni Mozara, Deni Lulak, Roko Krkeljaš, Viktor Antunović, Petar Tedeschi, Danijel Caktaš i Jakov Bakarić.

U skupini 'B' s Jugom i KPK su HAVK Mladost i Zadar 1952., dok su u skupini 'A' Mornar BS, Primorje EB, Medveščak i Jadran Split. U utakmicama 1. kola u skupini 'A' Mornar BS je s 11:2 bio bolji od Jadrana, a Primorje EB je sa 14:9 dobilo Medveščak, dok je u drugom susretu skupine 'B' Mladost s 11:10 pobijedila Zadar 1952.

U petak, 7. srpnja, igraju se utakmice 2. i 3. kola (Jugaši u 2. kolu protiv Mladosti, a KPK protiv Zadra 1952., a u 3. kolu KPK protiv Mladosti, a Jug CO protiv Zadra 1952.) nakon čega će po dva prvoplasirana sastava svake skupine igrati u polufinalu, dok će trećeplasirani i četvrtoplasirani sastavi skupina razigravati za poredak od 5. do 8. mjesta.

Kadeti Jug CO su ove zime na završnom turniru prvenstva Hrvatske, koji je odigran u Zadru (na slici)Luka , dobili u finalu domaćina te osvojili naslov prvaka.

T.V.

19. travanj 2024 21:16