StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLSKI KLUB JUG CROATIA OSIGURANJE

NAKON ŠTO SU OTIŠLI PERRONE, MARKOVIĆ I VRLIĆ Prvi dolazak

23. lipnja 2017. - 17:35

Prva violina, Felipe Perrone, prvi je otišao. Vratio se u CN Barcelonetu kako bi se iduće godine vratio u španjolsku reprezentaciju nakon igranja za brazilsku na Olimpijskim igrama u Riju. Potom su otišli Pavo Marković u zagrebačku Mladost. Sad je potvrđeno kako je Jug CO napustio i Josip Vrlić.

Do jučer je bila prazna rubrika dolasci, a od jutros je u njoj ime Luke Lozine. Splićanin, koji je ponikao u Mornar Brodospasu, potom igrao za zagrebačku Mladost te za Barcelonetu protekle sezone, potpisao je dvogodišnji ugovor s najtrofejnijim hrvatskim vaterpolskim klubom. Lozina je s CN Barcelonetom prošle sezone nastavio dominaciju kluba u prvenstvu Španjolske. CN Barceloneta je osvojila dvanaesti naslov prvaka u nizu, 17. u povijesti.

Lozina, koji je rođen 6. siječnja 1995. godine i koji se zbog dobrih igara u CN Barceloneti prošle sezone našao na širem spisku izbornika Ivice Tucka (te igrao u kvalifikacijama za završni turnir Svjetske lige, debi je imao u Nizozemskoj protiv domaćina, postigao 1 pogodak u pobjedi 18:7), igra na poziciji centra.

18. travanj 2024 10:21