StoryEditorOCM
VaterpoloU PONEDJELJAK, 15. SVIBNJA IGRA SE TREĆA UTAKMICA VATERPOLSKOG FINALA DOIGRAVANJA ZA PRVAKA HRVATSKE

GRUŽ OPEN 'Proslavimo zajedno!'

13. svibnja 2017. - 15:14

Proslavimo zajedno! – pod tim sloganom Vaterpolski klub Jug Croatia osiguranje najavljuje treću utakmicu finalne serije za prvaka Hrvatske, koja se u Gružu igra u ponedjeljak, 15. svibnja s početkom u 18 sati. Na korak je do naslova. Prve dvije utakmice finalne serije protiv zagrebačke Mladosti je dobio uvjerljivo. Toliko je moćan da prvi put u povijesti zove na festu, bez straha kako bih se mogao poskliznuti. Ali, uistinu nema toga tko ne očekuje kako će još jednom dobiti 'Žapce' i kako će na taj način u ponedjeljak negdje iza 19 sati Marko Bijač još jednom podići pobjednički trofej.

Bit će to osmi trofej u nizu, ukupno 13. naslov prvaka Hrvatske i 35. naslov državnog prvaka kad se naslovima najboljeg u Hrvatskoj pridoda 22. naslova koliko ih je osvojeno u bivšoj državi, a kad se sve skupi i zbroji, sva natjecanja, Gruž će stići do 59. trofeja u klupskoj povijesti.

Potom se mogu Jugaši okrenuti 'finalu sezone' – završnom turniru europske Lige prvaka. Može li još jednom momčad Vjekoslava Kobešćaka napraviti čudo te osvojiti drugu godinu za redom naslov prvaka Europe? Uspije li, bilo bi to prvi put u klupskoj povijesti kako je Jug CO obranio naslov prvaka Europe!

To bi bila nova čudesna priča u režiji Jugaša. Međutim, bit će vremena za pripremu za Final Six, kada će moći razmišljati 24 sata samo o završnom turniru, pripremati se i priželjkivati nove pobjede u Budimpešti. Sad treba staviti točku na 'i' onoga što svi znamo: nema boljeg od Jug CO u domaćim bazenima! Nikad nismo imali ovakvu dominaciju jedne momčadi. Baš nikad!

Jugaši su odlučili otvoriti vrata Gruža. Pozvaju svoje navijače: Ponedjeljak, 18 sati, svi u Gruž, ulaz besplatan! Proslavimo zajedno!

18. travanj 2024 11:10