Sport Vaterpolo

VATERPOLO/DOIGRAVANJE ZA PRVAKA

JUGAŠI U POLUFINALU Gruž čeka boljeg iz splitskog četvrtfinala

VATERPOLO/DOIGRAVANJE ZA PRVAKA

Jugaši su u polufinalu doigravanja za prvaka Hrvatske. U nepuna 24 sata dva puta su bili bolji u Šibeniku od Solarisa. Obje utakmice su dogovorom dvaju klubova odigrane u šibenskoj Crnici. U prvoj utakmici momčad trenera Vjeka Kobešćaka, koja je u Šibenik stigla bez trojice udarnih igrača (Paula Obradovića, Pava Markovića i Xavija Garcije), bila bolja sa 17:3, a u drugoj utakmici s 15:7 (3:0, 3:2, 5:3, 4:2).

Jug CO je u drugoj utakmici igrao u sastavu: Marko Bijač, Marko Macan (3), Loren Fatović (5), Petar Pejić, Maro Joković (1), Jacob Merčep (1), Kristijan Čulina, Marko Ivanković (1), Nikola Pavličević, Felipe Perrone (1), Hrvoje Benić (1), Marko Žuvela (1), Toni Popadić i Josip Vrlić (1).

U polufinalu doigravanja Jug CO će igrati protiv uspješnijeg iz ogleda u kojem se sastaju dva splitska kluba, Mornar BS i Jadran. Mornar BS vodi s 1:0. Dobio je prvu utakmicu četvrtfinala s 15:12.

Preostala dva četvrtfinalna para su Mladost – Medveščak (Mladost vodi s 1:0) i OVK POŠK – Primorje EB (Primorje EB vodi 1:0).

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije