StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/HRVATSKA REPREZENTACIJA

VOLVO KUP Tucak pozvao petoricu Jugaša

31. siječnja 2017. - 14:04

Pet Jugaša, Marko Bijač, Luka Lončar, Marko Macan, Loren Fatović i Maro Joković, našlo se na širem popisu izbornika Ivice Tucka za nastup na Volvo kupu, tradicionalnom međunarodnom turniru u Budimpešti, koji se igra od 10. do 12. veljače, a na kojem će uz našu reprezentaciju, te domaćina, Mađarsku, nastupiti još Crna Gora i Slovačka.

Na popisu izbornika su još: Ivan Marcelić, Duje Jelovina, Ivan Krapić, Luka Lozina, Andro Bušlje, Marino Čagalj, Ivan Buljubašić, Mislav Vrlić, Sandro Sukno, Luka Bukić, Ante Vukičević, Anđelo Šetka, Kristijan Milaković i Ivan Domagoj Zović.

Hrvatska prvog dana Volvo kupa igra s Crnom Gorom, drugog dana sa Slovačkom, a trećeg s Mađarskom.

Nakon turnira u Mađarskoj Hrvatska u utorak, 14. veljače igra u Ateni susret 4. kola skupine 'B' kvalifikacija za odlazak na završni turnir Svjetske lige protiv Grčke. Hrvatska je prva u skupini sa stopostotnim učinkom, a Grčka je druga. Naši su Grčku dobili u Rijeci s pet pogodaka razlike. U skupini su još Nizozemska i Francuska, koje su naši dobili u Eindhovenu odnosno Montpellieru. Samo će pobjednik skupine na završni turnir. Tucak će naknadno odrediti kojih trinaest igrača će nastupiti u Grčkoj.

18. travanj 2024 22:19