StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/PRVENSTVO HRVATSKE

KADETI Jugaši dobili KPK i izborili polufinale, dalje idu i Korčulani

14. siječnja 2017. - 22:24

Jug CO je dobio KPK s 9:4 (3:0, 1:0, 3:3, 2:1) u 2. kolu polufinalnog turnira prvenstva Hrvatske za kadete, koji se igra u Splitu. Kako su oba sastava bila uspješna na startu, KPK je dobio splitski Jadran, a Jug CO je bio bolji od Mladosti, a kako je zagrebačka Mladost dobila sa 7:1 splitski Jadran u prvoj utakmici 2. kola, već se zna tko su tri prvoplasirana sa splitskog turnira koja putuju na završni turnir prvenstva Hrvatske, zatim tko će kao pobjednik skupine igrati u polufinalu, a tko prvog dana završnog turnira razigravati za prolaz među četiri najbolja.

Kadeti Jug CO su pobjednici splitske skupine. KPK i Mladost će u zadnjem kolu odlučiti između sebe tko će bii drugi, a tko treći. Splitski Jadran je bez izgleda za prolaz na završni turnir.

Nikola Ljepava sa 4 pogotka bio je prvi strijelac Jug CO protiv KPK, Maro Banić je postigao 2, a po jedan pogodak Zvonimir Perić, Roberto Radić i Hrvoje Zvono. Toni Mozara s tri pogotka je bio prvi strijelac KPK, a jedan pogodak je postigao Marijan Duhović.

U posljednjem 3. kolu, koje je na rasporedu poslijepodne ove subote, 14. siječnja, KPK igra protiv Mladosti, a Jug CO sa splitskim Jadranom.

25. travanj 2024 01:50