StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/KUP HRVATSKE

NEMA 'LAKO ĆEMO' Jugaši u najjačem sastavu igraju kvalifikacije

1. prosinca 2016. - 21:57

Stigli smo u Zagreb sa sastavom koji je pobijedio u srijedu navečer Eger u Gružu na startu europske Lige prvaka (Marko Bijač, Marko Macan, Loren Fatović, Luka Lončar, Maro Joković, Xavi Garcia, Josip Vrlić, Marko Ivanković, Nikola Pavličević, Felipe Perrone, Hrvoje Benić, Paulo Obradović i Toni Jarak), plus Jacob Merčep –  odgovorit će Jugov trener Vjekoslav Kobešćak na pitanje u kojem će sastavu branitelj naslova igrati u kvalifikacijama za završni turnir Kupa Hrvatske, koji se igra u Zagrebu, na Savi, od petka, 2. prosinca do nedjelje, 4. prosinca, a na kojem još nastupaju OVK POŠK, Marsonia iz Slavonskog Broda, Medvešćak i domaćin turnira, HAVK Mladost.

Prva dva mjesta vode na završni turnir, koji se igra 17. i 18. prosinca u Slavonskom Brodu. Jugaši će igrati prva dva dana turnira budući su oni slobodni u posljednjem, 5. kolu, koje se igra u nedjelju, 4. prosinca. Prvog dana, u petak, 2. prosinca, suparnik im je Medvešćak (10.30 sati), a poslijepodne Mladost (21.15 sati). U subotu, 3. prosinca, prijepodne ih čeka OVK POŠK (10.30 sati), a poslijepodne Marsonia (17.30 sati).

Jugaši su prvi favoriti skupine (naravno, i natjecanja, uz napomenu kako brane naslov, koji su prošle godine osvojili u Zadru). Drugom mjestu je najbliže domaćin, HAVK Mladost, a hoće li uspjeti, znat će se nakon što se u subotu navečer ogleda s OVK POŠK. Preostala dva sastava, Medešćak i Marsonia, imaju najmanje izgleda za prolaz dalje.

U drugoj, 'B' skupini su Primorje EB, Mornar BS, Jadran Split i Solaris.

RASPORED Skupina 'A' / Zagreb
Petak, 2. prosinca, 1. kolo, 10.30 sati:
Jug CO – Medvešćak, 12 sati: Marsonia – HAVK Mladost, 2. kolo, 19.45 sati: OVK POŠK – Medvešćak, 21.15 sati: HAVK Mladost – Jug CO, subota, 3. prosinca, 3. kolo, 10.30 sati: Jug CO – OVK POŠK, 12 sati: Medvešćak – Marsonia, 4. kolo, 17.30 sati: Marsonia – Jug CO, 19 sati: HAVK Mladost – OVK POŠK, nedjelja, 4. prosinca, 10.30 sati: Medvešćak – HAVK Mladost, 12 sati: OVK POŠK – Marsonia.
 

20. travanj 2024 05:57