StoryEditorOCM
VaterpoloVATERPOLO/REGIONALNA LIGA: JUG CO - PRIMORJE 11:9

JUGOV TRENER NEZADOVOLJAN NAKON POBJEDE PROTIV PRIMORJA 'Nije stvar toliko ni rezultata....'

22. listopada 2016. - 00:58

Bila je na kraju teška utakmica. Velike čestitke Primorju, koje je pokazalo jedan odličan ritam tijekom utakmice. Ušlo je bez respekta te nam radilo probleme tijekom cijele utakmice. Evidentno je kako su teški treninzi ovog tjedna ostavili traga na igračima, ali svejedno, loše su reagirali. U svakom segmentu nismo bili dovoljno dobri tako da smo se provukli s pobjedom. Ovo što se dogodilo mora nam biti upozorenje uoči nastavka natjecanja, koje, vidi se po ovoj utakmici, ipak neće biti tako monotono, kako se najavljuje – istaknuo je Jugov trener Vjeko Kobešćak nakon 11:9 pobjede protiv Primorja u Gružu u 2. kolu Triglav Regionalne lige.

Jugaši su u 48 sati prije igrali protiv Budve, dan nakon prve utakmice i pobjede 23:4, a dan uoči druge, protiv Primorja EB, bili su u teretani… Reagirao je Kobešćak na te činjenice, koje smo istaknuli.

- Nećemo se na to izvlačiti. Imamo puno širu klupu. Imamo dosta više iskustva od mladića Primorja. Morali smo odigrati puno, puno bolje. Nije stvar toliko ni rezultata, ne tražimo mi neke velike pobjede, ne znam što, tražimo igru, a nje danas nije bilo. Nitko nije bio na nivou – rekao je Jugov trener.

U 3. kolu, 2. studenoga, Jug CO je gost Jadrana Herceg Novi Carine.
 

23. travanj 2024 20:16