Sport Vaterpolo

VATERPOLO

JUG CO - OLYMPIACOS Sve isto, samo što je sad po 10 pogodaka više sa svake strane

VATERPOLO

Jug Croatia osiguranje – Olympiakos 16:14 (6:5, 3:3, 4:2, 3:4)! Festival golova je viđen u utakmici 2. kola Turnira prvaka u Monte Carlu, ogledu u kojem je europski prvak dobio europskog doprvaka. Dakle, ništa novo. Pobjednik je isti onaj koji je dobio i finale završnog turnira Eurolige, koje je odigrano prije nešto više od četiri mjeseca u Budimpešti. Zanimljivo, tada je bilo po deset pogodaka manje sa svake strane (6:4).

- Prvi dio utakmice je bio izjednačen. U trećoj smo mi otišli i do tri pogotka prednosti. Previše pogodaka. Dosta je bilo labavo u obrani. Međutim, ipak je ovo pripremni turnir, sezona još nije počela, zatim umor je evidentan, a osjetio se kod nas izostanak Mara Jokovića. Međutim, nisam nezadovoljan. Lijepo je pobijediti Olympiakos, a isto tako treba reći kako je previše kad i u trening utakmici primiš 14 pogodaka. Dakle, samo sam realan. Pred nama je još puno posla. Mogu samo istaknuti kako su nam odlično došle pripreme s PRO Reccom u Italiji te sad nastup na turnir u Monte carlu – rekao je Vjekoslav Kobešćak, Jugov trener.

Paulo Obradović je s 5 pogotka bio prvi strijelac Jug CO protiv Olympiakosa, Felipe Perrone je postigao 3 pogotka, Josip Vrlić 2, a po jednom su mrežu grčkog prvaka tresli Loren Fatović, Luka Lončar, Xavi Garcia, Pavo Marković, Marko Ivanković i Hrvoje Benić. Još su igrali Marko Bijač, Marko Macan, Toni Popadić i Jacob Merčep (ovaj put u sastavu nije bilo Nikole Pavličevića).

PRO Recco je poslijepodne dobio Spandau 04 s 12:11 (prijepodne je bio bolji od Olympiacosa 12:6) te ima kao i Jug CO dvije pobjede (u 1. kolu Jug CO - Spandau 04 11:9). Tako će ogled između hrvatskog i talijanskog prvaka, ujedno dva posljednja prvaka Europe, aktualnog (Jug CO) i prvaka iz 2015. (PRO Recco) odlučit o pobjedniku turnira u Monte Carlu, dok Olympiakos i Spandau 04, koji su bez boda uoči posljednjeg, 3. kola, igraju za treće mjesto.

Naslovnica Vaterpolo
HtmlNoArticles

Najnovije

Tko je sutra bez vode?

Tko je sutra bez vode?
Zbog radova na vodoopskrbnoj mreži 20. studenog bez vode će biti Ulica za Kontralovo u vremenu od 8.30 do 13.00 ...
Tko je sutra bez vode?