StoryEditorOCM
Tenismajka priroda

Đoković oborio Nadalov rekord, pričao francuski, ali ovaj put je nadmašio i samog sebe: evo zbog čega je sada ‘kukao‘

Piše Iva Majić
4. lipnja 2023. - 18:44

Novak Đoković se i na današnjem meču "posvađao" s publikom, koja je većinski bila na strani Juana Pabla Varillasa. Srpski tenisač lagano je svladao Peruanca u tri seta rezultatom 6:3, 6:2, 6:2 i ušao u četvrtfinale Roland Garrosa, ali igra kao da je opet pala u drugi plan.

U jednom trenutku za vrijeme prvog seta, treći reket svijeta požalio se svom "boksu" zbog jakog vjetra, što se nije svidjelo navijačima koji su izviždali Đokovića. A nakon osvojenog sljedećeg poena, on im je odgovorio tako što je stavio ruku u području uha i gestikulirao ka publici kako ih ne čuje.

Naime, srpski tenisač je 17. put u karijeri stigao do četvrtfinala na grand slamu u Parizu, što je više od bilo kojeg drugog tenisača pa i "kralja zemlje". Iza sebe je ovim uspjehom ostavio Rafaela Nadala koji je 16 puta igrao četvrtfinale ovog turnira.

Poslije meča protiv Varillasa svi su ponovo nestrpljivo čekali da vide što će Novak Đoković ovaj put napisati na kameri. Očito je to postala planetarna "atrakcija" poslije prve Novakove poruke kada je poručio: "Kosovo je srce Srbije".

Ovoga puta Đoković se odlučio na francuski jezik, bez političkih poruka pa je napisao: "Allez" - što bi u prijevodu značilo: "Ajde, idemo, naprijed".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 14:25