StoryEditorOCM
TenisMEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK': MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR

KIDS DAY DUBROVNIK DUB BOWL-a Djeca sa svih strana svijeta zaigrala tenis ispred crkve svetog Vlaha!

5. srpnja 2018. - 00:20

Završene su kvalifikacije međunarodnog teniskog turnira Dubrovnik DUB Bowl, koje su se igrale od ponedjeljka, 2. srpnja, u Gospinom polju, ali zbog velikog broja sudionika, i na tenis terenima u Uvali Lapad te u Cavtatu.

Potom su se svi sudionici turnira, a došla su djeca sa svih strana svijeta, okupili na Stradunu. Napravili đir. Zaigrali ispred crkve svetog Vlaha tenis. Odigrali poen, dva. Neki i više. Nakon toga su 'ispisali' tijelima DUB. Slika je to za uspomenu na nastup na Dubrovnik DUB Bowl-u. Ušli potom u Sponzu gdje je održan ždrijeb turnira. Doznali su kako dalje u iduća tri dana, od četvrtka, 5. srpnja do subote, 7. srpnja, kad su na rasporedu finala.  

- Kad na licu svakog sudionika vidimo osmijeh, i ne samo njih, već i njihovih roditelja te trenera, znamo da smo uspjeli napraviti dobar posao - rekao je Pasko Barović, direktor turnira.

Ove godine se paralelno igraju turniri za uzrast do 11 i do 13 godina, u ženskoj i muškoj konkurenciji, pojedinačno i u parovima. Dubrovnik DUB Bowl se može pohvaliti kako je, računajući svih pet izdanja, okupio gotovo 700 malih tenisača iz čak 56 država.

24. travanj 2024 14:31