Sport Tenis

MEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK': MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR

KIDS DAY DUBROVNIK DUB BOWL-a Djeca sa svih strana svijeta zaigrala tenis ispred crkve svetog Vlaha!

MEDIJSKI POKROVITELJ 'DUBROVAČKI VJESNIK': MEĐUNARODNI TENISKI TURNIR

Završene su kvalifikacije međunarodnog teniskog turnira Dubrovnik DUB Bowl, koje su se igrale od ponedjeljka, 2. srpnja, u Gospinom polju, ali zbog velikog broja sudionika, i na tenis terenima u Uvali Lapad te u Cavtatu.

Potom su se svi sudionici turnira, a došla su djeca sa svih strana svijeta, okupili na Stradunu. Napravili đir. Zaigrali ispred crkve svetog Vlaha tenis. Odigrali poen, dva. Neki i više. Nakon toga su 'ispisali' tijelima DUB. Slika je to za uspomenu na nastup na Dubrovnik DUB Bowl-u. Ušli potom u Sponzu gdje je održan ždrijeb turnira. Doznali su kako dalje u iduća tri dana, od četvrtka, 5. srpnja do subote, 7. srpnja, kad su na rasporedu finala.  

- Kad na licu svakog sudionika vidimo osmijeh, i ne samo njih, već i njihovih roditelja te trenera, znamo da smo uspjeli napraviti dobar posao - rekao je Pasko Barović, direktor turnira.

Ove godine se paralelno igraju turniri za uzrast do 11 i do 13 godina, u ženskoj i muškoj konkurenciji, pojedinačno i u parovima. Dubrovnik DUB Bowl se može pohvaliti kako je, računajući svih pet izdanja, okupio gotovo 700 malih tenisača iz čak 56 država.

Naslovnica Tenis

Najčitanije

Najnovije

Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi

Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi
Dubrovnik je od 21. do 23. ožujka domaćin jednog od najvećih medicinskih skupova u Hrvatskoj ove godine. Skup po...
Na okupu vrhunski svjetski ginekolozi